Favorit i repris: Välkommen på en inspirerande träningskväll med Team Nordic Trail!

STHLM Trail Run börjar närma sig. Kanske är det första gången som du ska springa en trailbana eller så är du van att springa i skogen? Oavsett vilket är vi glada över att för andra året i rad bjuda in dig till en peppande kväll tillsammans med Team Nordic Trail. Förra året var vi 250 glada löpare som deltog och fick grymma tips inför STHLM Trail Run.

Kvällen är kostnadsfri för deltagare i STHLM Trail Run men du behöver anmäla dig till eventet via länken nedan. Läs mer om kvällen längre ner i detta brev och boka in 24 april kl 18:00 i din kalender redan nu.

Löpteknik och provlöpning STHLM Trail Run

Ta chansen och lär dig grundläggande löpteknik med fokus på trailrunning! Hur ska du enklast parera rötter och varierat underlag, och ”överleva” när terrängen känns svårlöpt? Lär dig av proffsen hur du läser underlaget, gör smidigast fotisättning och klarar dig på stigarna på bästa sätt. Lär dig också grundläggande löpteknik för både uppför- och utförslöpning! Vi kommer att ha grupper för dig som är nybörjare upp till dig som redan springer i skogen och vill utveckla din nuvarande teknik.

Gruppindelning provlöpning:
Snabba gruppen 30-35 min
Mellangruppen 40-45 min
Lugna gruppen 50-55 min

Ta chansen och testa de fina stigarna på STHLM Trail Run med ledare från Team Nordic Trail. Vi kommer att provspringa stigar tillsammans där upplevelse och gemenskap går före tävlan. Du har dock möjlighet att välja den grupp som passar dig bäst utifrån din förmåga och dagsform, du väljer grupp på plats. Kom med!

När: Onsdag 24 april kl 18:00
Var: Team Nordic Trail (Outdoorladan), Stora Skuggans väg 13 (vägbeskrivning finns på www.teamnordictrail.se/tntbonus )

Schema: 
Introduktion och löpteknik 18:00-18:45
Provlöpning av 5 km bana 18:45
Fika & eftersnack
Kläder: Inlåsning av ombyteskläder. Ej dusch.

ANMÄL DIG TILL TRÄNINGSKVÄLLEN HÄR – OBS, ENDAST FÖR LÖPARE ANMÄLDA TILL STHLM TRAIL RUN