Är tempot högt på din arbetsplats? Hinner du knappt säga hej till dina kollegor, än mindre prata bort en stund? Då är det dags att ni gör något nytt. Att springa STHLM Trail Run är ett bra sätt att umgås med jobbarkompisarna.

Gruppanmälan

STHLM Trail Run är den perfekta aktiviteten för ditt företag, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Utmana varandra eller spring tillsammans genom terrängen. Ta kontakt med oss för att enkelt och smidigt anmäla större grupper.

Företagstält & aktivering

Gör mer av ert deltagande. Med eget tält får ni en egen samlingsplats med bord och bänkar där ni kan mingla, byta om samt gömma er för eventuellt oönskat väder. Att hyra ett företagstält är mycket populärt och många företag återkommer från år till år.

Vi hjälper er med tält i olika storlekar samt andra bekvämligheter för er grupp.

Läs mer om tältpaket här: Tältbokning STHLM Trail Run 2019

Låter det intressant?

Kontakta James Pereztegi, ansvarig för företagsförsäljning och sponsoraktivering på Marathongruppen, på 070-4971463 eller [email protected] så hjälper han er vidare med både anmälan och eventuell tältbokning.

Sponsorskap och samarbeten

Vill ert företag även synas som partner till STHLM Trail Run? Maila Axel Lönnqvist, [email protected], som är partneransvarig på Marathongruppen, så berättar han mer.